Despre noi

Găsește un moment de pace pentru tine și admira priveliștea muntelui. Noi iți punem la dispoziție tot ce ai nevoie că să poți să spui “aici e mai bine decât acasă”.

Pasiunea noastră pentru Bran și tot ce îl incojoara ne-a ajutat să convingem vizitatorii că acest petic de pământ este mai mult decât pare. Mai mult decât un castel. Mai mult decât munții dimprejur. E locul în care oricine, oricând poate să-și satisfacă cele simple și autentice placeri și să se conecteze cu natura. Fie printr-o cina de poveste, fie prin câteva momente de visat cu ochii deschiși. Pentru că nu ai vrea să clipești și să pierzi ceva.

Acum că ești aici, lasă-ne să-ți oferim un tur al Branului așa cum merita să fie văzut.
casadinbran

Scrisoare de la proprietar

"M-am născut în Bran și am copilărit în curtea Castelului. Amintirile mi-au rămas întipărite, iar mirosul pinului încă mă urmărește în fiecare călătorie pe care o fac. Mi-am văzut copiii crescând aici. I-am văzut cum au crescut și au dus mai departe povestea Branului în lume. Dar vine un moment când te întorci din locul în care ai plecat. Pentru noi, acest loc e Bran. Așa s-a născut ideea. Cu determinarea noastră să aducem oamenii aici, în loc să plece. Să se bucure din plin de tot ce are de oferit acest loc magic din centrul României. Casa din Bran a fost de la început mai mult decât un ÎNN. Sper că o să fie și pentru voi. Întotdeauna. "

Cristina Neagu
contact@casadinbran.ro
Bran, str. Gen. Mosoiu, nr.15- 19,
casadinbran

Contactați-ne

+4 0741 236 557