casadinbran

Surprinde esența satelor tradiționale din Romania

CASA DIN BRAN este acolo unde istoria, tradiția și dragostea pentru natura se amesteca într-un mod remarcabil.

Complexul “CASA DIN BRAN” este alcătuit din 2 inn-uri extraordinare: INN CUISINE și INN CENTER. Toate aflate în inima României, la doar 50 de metri de locul de naștere a legendei Dracula.

casa din bran

Casa din BranINN CUISINE

La distanță mică de Castelul Bran, pensiunea noastră beneficiază de încăperi luminoase și balcoane private, că să simți că ai doar pentru tine briza și panorama muntelui. Pentru confortul tău, avem o terasa care iți permite să te bucuri de seri frumoase cu cei dragi tie.

Bineînțeles, ai și Wi-Fi gratuit, pentru atunci când vei dori să împărtășești amintirile trăite aici cu cei de acasă (crede-ne, vă fi greu să nu o faci).

Bucură-te de o priveliște unică și de bucătărie tradițională de excepție.
casa din bran

Casa din BranINN CENTER

În inima orașului, la o plimbare de cel mult 5 minute de Castelul Bran, ÎNN CENTER este gândit să acomodeze orice nevoi. În restaurantul spațios, poți să-ți începi ziua cu un mic-dejun savuros. Fiecare camera are o personalitate diferita, exprimata prin decorațiuni inspirate din decorul de epoca. În felul acesta poți să te adâncești cu adevărat într-o fantezie.

Alte dotări: Terasa, WiFi gratuit, acces total, aer condiționat, Plasma TV, izolare fonica, minibar, bai private, parcare gratuita.

Camere cu design deosebit, potrivite pentru orice gust.
casa din bran
contact@casadinbran.ro
Bran, str. Gen. Mosoiu, nr.15- 19,
casadinbran

Contactați-ne

+4 0741 236 557